Hero Balancer voor jouw installaties

Hero Beeldmerk

Wat is Hero Balancer

Hero Balancer is jouw eigen digitale huismeester. De Hero gebruikt kunstmatige intelligentie om de ideale afstemming tussen vraag en aanbod van warmte te creëren.

Dit doet de Hero door je grootschalige verwarmingssysteem nooit meer overbodig te laten verwarmen. Het berekent de warmtevraag door de weersvoorspelling, jouw gebruikspatroon en de opwarm karakteristiek van jouw gebouw te analyseren met een algoritme.

Luister naar de ervaring van een klant

Aan het woord zie je Jan Baggerman van OBS de Schelf.

Jan is klant van Hero Balancer en vertelt hoe Hero Balancer hem helpt om te verduurzamen.

Jan: “Het is heel bijzonder dat er een heel klein apparaatje bij de Cv-installatie wordt neergehangen en de Cv-installatie zodanig gaat beu00efnvloeden dat er minder gas wordt verbruikt.”

De voordelen

Lagere stookkosten

Lagere stookkosten

Door de gestegen energieprijzen en belastingen heb je steeds hogere stookkosten. In de praktijk zien we dat er vaak voor een leeg pand wordt verwarmd doordat de tijdschema’s niet goed worden bijgehouden.

Je kunt tot wel 40% op jouw verwarmingskosten besparen met een Hero Balancer. Het systeem regelt namelijk elke 5 minuten automatisch opnieuw in. Het doet dit op basis van de opwarmkarakteristiek, de behoeften van gebruikers en de weersvoorspelling.

Lagere CO2-uitstoot

Met een Hero Balancer verlaag je jouw CO2-uitstoot met een evenredig percentage van jouw energiebesparing. Zo geef jij les, of maak jij klanten blij met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Goed voor jouw portemonnee én voor het milieu.

Duurzaam CO2 uitstoot
Gebruikers comfort

Grip op comfort

Met de Hero bedien je jouw klimaatinstallatie in een handomdraai. Zo pas je eenvoudig de temperaturen per ruimte aan en schakel je in enkele drukken op de knop af wanneer er niemand meer aanwezig is in je pand.

Leerlingen of bezoekers voelen zich niet comfortabel en op hun gemak in een te warme of te koude ruimte. Een comfortabel binnenklimaat werkt productiviteit verhogend!

Afstandsbeheer en realtime inzicht

Krijg op afstand inzicht in je ingestelde en werkelijke temperaturen, jouw gas- en stroomverbruik en storingen in jouw systeem.

Hero Balancer is dé tool voor jou en jouw installateur om altijd, overal controle te hebben over de klimaatinstallatie.

Afstandsbeheer

Offerte op maat?

Wilt u een afspraak of offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Wij werken in heel Nederland en België.

Behoud van uw installatie

Het reinigen en waterzijdig inregelen van uw installatie is belangrijk, maar het optimaal functioneren van de installatie mag niet vergeten worden.

Met de Hero Balancer gekoppeld aan uw klimaatinstallatie heb je op afstand inzicht in de prestaties van je systeem. Zo kun je vroegtijdig problemen herkennen en onderhoud effectief inplannen.